Danielle Bruggeling

Over ons

Toen ik 18 jaar werd kon ik maar aan één ding denken en dat was de vrijheid te willen hebben van mijn eigen rijbewijs. Het autorijden heb ik altijd heel leuk gevonden en na een aantal jaar zelf rond gereden te hebben bedacht ik dat ik dat gevoel en enthousiasme wilde delen.

Wie ergert zich nou niet aan mensen die met 70 km/u invoegen op de snelweg ook nog eens zonder goed te kijken, levensgevaarlijk! Mensen die een hele file in de straat veroorzaken omdat ze aan het parkeren zijn of liever gewoon een blokje om rijden zodat ze niet hoeven file te parkeren. En dat terwijl dit allemaal zo anders kan! Dit is iets waar ik graag verandering in wilde brengen en me heel leuk leek andere mensen dit allemaal te leren!

In 2009 heb ik de opleiding tot rijinstructrice afgerond en ben daarna als eigen rijschool op franchisebasis gaan werken. In 2011 heb ik ervoor gekozen om onder mijn eigen naam verder te gaan: DANIELLE BRUGGELING RIJOPLEIDINGEN

Ik ben jong, enthousiast en erg gedreven om je het autorijden bij te brengen. Daarnaast beschik ik over een berg geduld en kan ik goed overweg met leerlingen die last hebben van faalangst, zenuwen of stress tijdens het rijden.

Inmiddels heb ik al veel mensen blij gemaakt met een rijbewijs, waarvan velen in 1 keer geslaagd zijn. En daar komen elke maand nieuwe namen bij… Wil jij er daar ook één van zijn… Meld je dan nu aan!

Tot snel bij de leukste rijschool van Leiden..