Danielle Bruggeling

Praktijklessen

Wij geven rijlessen van 1,5 uur (90min) 1 uur rijles is erg kort en minder effectief. Ben je net ingereden en heb je de smaak te pakken dan is de tijd al weer om. Ook is na 1,5 uur je concentratie erg vermindert dus langer rijden is dan niet zinvol en zonde van de tijd en het geld! Heb je een vermindert concentratievermogen of weinig tijd beschikbaar dan zijn rijlessen van 1 uur(60min) ook bespreekbaar!

Rijlesrooster

Het afspreken van een vaste dag en tijd voor je rijles is altijd mogelijk. Wisselt je rooster van school of werk nogal dan is dit ook geen probleem en spreken we per week of maand de rijles af. Wij zijn erg flexibel en geven 6 dagen in de week(ma t/m za) en in de avonduren les.

Ophalen en thuisbrengen

Je wordt op de door ons samen afgesproken plek en tijd opgehaald en daar ook weer netjes afgezet. Aan het einde van je les haal je de volgende leerling op die jou weer thuis afzet. Hou er dus rekening mee dat je wat later thuis bent dan dat je les eindigt.

De Lesmethode

Wij geven les volgens de norm en richtlijnen van het WRM (Wet Rijonderricht Motorrijtuigen) en volgen de rijprocedure B uitgegeven door het CBR (Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen) Daarbij gebruiken wij hulpmiddelen als instructiekaarten en situatietekeningen

De rij-instructrice

Tijdens de gehele rijopleiding heb je altijd dezelfde rijopleider. In dit geval geen stereotype rij-instructeur maar een rij-instructrice jong en trendy. Rijles moet niet alleen leerzaam zijn maar ook leuk en gezellig. Bekwaam en gedreven in het rijles geven en natuurlijk in het bezit van een geldige WRM-bevoegdheidspas. Daarnaast wordt er regelmatig bijscholing gevolgd om up to date te blijven.

De auto

De praktijklessen volg je in een bmw 118D gedurende je hele rijopleiding. De tussentijdse toets en het praktijk examen heb je in die zelfde vertrouwde auto. In deze moderne auto is het ontspannen rijden en raak je snel vertrouwd met het autorijden. Buiten dat… is het natuurlijk gewoon stoer om te lessen in een zo’n mooie zwarte bmw 1-serie;)

Theorielessen

Het leren van de theoriestof en het behalen van je theoriecertificaat is van onmisbaar belang voor de praktijk lessen. Wanneer je in theorie de regels weet, inzicht ontwikkelt en gevaren herkent, dan gaat het autorijden je een stuk makkelijker af. Want dan weet je pas echt wat je aan t doen bent tijdens de rijles. Daarom adviseren wij om aan t begin van je rijopleiding direct te starten met het leren van de theorie. Het leren van de theorie kan je zelfstandig doen of je kan theorielessen volgen.

Wij werken met het theoriepakket van Vekabest. Dit pakket bestaat uit een theorieboek met de meest recente theoriestof en je krijgt 15 uur online examentraining. Dit theoriepakket staat goed aangeschreven met een hoog slagingspercentage.

Op dit moment geven wij geen theorielessen, binnenkort is dit wel mogelijk. Heb je interesse in theorielessen laat het ons weten.

Heb je vragen over de theoriestof dan mag je die natuurlijk altijd stellen. Stel deze tijdens de praktijkles in de auto of stuur een mailtje met daarin de vraag.